Android tablet app laten maken

Fish on Fire biedt je een passende oplossing

Wij zijn Android experts

Fish on Fire heeft voor meer dan 25 bedrijven een Android tablet app ontwikkeld. Wij adviseren vrijblijvend en begeleiden je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Wij ontwikkelen al sinds de introductie van de Google Play Store Android apps en hebben hierin jarenlange ervaring. 

Wij ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren en nemen zo alle technische app-zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Android tablet app biedt kansen

Wij hebben voor meer dan 25 bedrijven een Android tablet app ontwikkeld. Een Android tablet app wordt ontwikkeld aan de hand van grote formaten, zodat alle functionaliteiten op de juiste wijze worden ingedeeld en de grootte van het scherm optimaal wordt benut.

In ons portfolio zitten Android tablet apps die bedrijfsprocessen efficiënter hebben gemaakt, producten in de schijnwerpers hebben gezet en bedrijven digitaal hebben bijgeschoold. Omdat een Android-app voor tablet en smartphone vanuit dezelfde basis worden opgezet, is het aan te raden om de app voor beide type toestellen te optimaliseren.

Uw android app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Uw Android app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Wat houdt het ontwikkelen van een Android tablet-app inhoudt?

Bij elke appontwikkeling komen de processen van concepten en ontwerpen terug alvorens de ontwikkeling begint, zoals deze ook in onze werkwijze terugkomen.

Vanaf de ontwikkeling zal er in een bepaalde programmeertaal worden gewerkt, afhankelijk of er voor een native, web of hybride app is gekozen. Deze keuze is erg belangrijk voor alle andere fases rondom de ontwikkeling. Fish on Fire denkt vanaf het eerste moment dan ook graag met je mee.

Ons werk

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

 

 

Uw native app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Native app

Native apps zijn apps die specifiek ontwikkeld zijn voor iOS of Android en bieden hiermee de beste beleving voor de gebruikers op hun smartphone en tablet.

Native apps

Uw webapp web app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Webapp

Wil je een platform creëren op het web welke toegankelijk is voor zowel smartphones, tablets als pc’s? Dan is een webapp misschien wel de oplossing!

Webapps

Uw hybride app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Hybride app

Hybride apps gebruiken webtechnieken voor de ontwikkeling in native apps. Zo worden de kosten voor verschillende platformen geminimaliseerd.

Hybride apps

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000