Fish on Fire

Android Tablet App

logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
Android Tablet App Laten Maken?
Android Experts

Android Tablet App

Fish on Fire heeft voor meer dan 25 bedrijven een Android tablet app ontwikkeld. Met onze 10+ jaar ervaring kunnen wij jouw Android tablet app succesvol maken. Wij geven vrijblijvend advies en begeleiden je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie. 

Wij ontwikkelen al Android tablet apps sinds de introductie van de Google Play Store. Het platform Android heeft de meeste gebruikers en daarmee het grootste bereik. Ontdek meer over wat een Android tablet app jou kan bieden. 

Projects

Onze cases

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de Android Tablet apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

Methods

How we work

Onze werkwijze heeft 4 fases: Strategy, design, development en growth. Dit gecombineerd met persoonlijk contact en maatwerk digitale producten zorgen voor de digitale innovatie waar je aan toe bent. Van begin tot eind denken wij met je mee om jouw digitale product tot een hoger niveau te tillen. 

Onze passie ligt niet alleen in het maken van digitale producten, maar in het innoveren van de digitale wereld. Wij besteden daarom 20% van onze tijd aan innovatie, om voor jou on top of the digital game te blijven.

Android tablet app biedt kansen

Een Android tablet app wordt ontwikkeld voor grote formaten, zodat alle functionaliteiten op de juiste wijze worden ingedeeld en de schermgrootte optimaal wordt benut.

Ons portfolio bevat Android tablet apps die bedrijfsprocessen efficiënter maken, producten in de schijnwerpers zetten en bedrijven digitaal vooruitbrengen. Omdat een Android app voor tablet en smartphone vanuit dezelfde basis worden opgezet, is het aan te raden om de app voor beide type toestellen te optimaliseren.

Wat houdt het ontwikkelen van een Android tablet app in?

Aan de ontwikkeling van elke Android tablet app gaat een proces van concepting en ontwerpen vooraf. Dat zie je ook in onze werkwijze terug. Afhankelijk van de keuze voor een native, web, danwel hybride benadering zal in de ontwikkelfase van de Android tablet app in een bepaalde programmeertaal gewerkt worden. De benadering die je kiest bepaalt de koers van de ontwikkeling en alle bijbehorende fases. Gelukkig denkt Fish on Fire vanaf het begin met je mee.

Experiences

What clients say