Mobiele applicaties expert

Fish on Fire heeft al sinds 2008 expertise opgebouwd in de digitale wereld

Expertises

Sinds 2008 ontwikkelen wij voor diverse organisaties applicaties. We hebben tot op heden meer dan 65 applicaties gerealiseerd voor diverse platformen als iOS, Android en web. Onze expertise ligt voornamelijk in het ontwikkelen van enterprise-, e-learning- en marketingapps.

Applicaties moeten in onze ogen van toegevoegde waarde zijn, daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Strategie

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde externe appontwikkelaar? Fish on Fire denkt graag mee over de mogelijkheden die het beste in jouw strategie passen. Meedenken met de klant is in onze ogen het belangrijkste aspect tijdens het gehele traject van de te ontwikkelen app.

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Uw app op maat gemaakt bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Appontwikkeling

Als appontwikkeleraar hebben wij in de loop der jaren enorm veel ervaring opgebouwd. Voor diverse organisaties hebben we effectieve en efficiënte oplossingen gerealiseerd. Bedrijfsapps, e-learning apps, marketing apps en apps voor Internet of things zijn ons niet nieuw. Daarnaast helpen wij onze klanten graag met het beslissen van het juiste platform waarvoor de app ontwikkeld moet worden. Of het nu gaat om native, web of hybride, bij Fish on Fire kijken we naar de beste oplossing!

API’s en backend

Naast eerder genoemde apps hebben wij in de loop der tijd verschillende applicaties ontwikkeld in opdracht van derden. Een app laten maken op basis van een bestaande database of website is wat er vaak bij appontwikkeling komt kijken. Dit is dan tevens de reden dat we hier ook veel ervaring mee hebben. Vaak realiseren wij als appontwikkelaar hierin ook de API’s om de koppeling mogelijk te maken en een beheersysteem indien nodig. Er kan ook worden gekozen om de API’s zelf aan te leveren.

Uw app laten ontwikkelen bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000