Werkwijze

Via 6 fases naar een succesvol product die voor jou de oplossing biedt!

Werkwijze

De werkwijze van appontwikkelaars bevatten vaak dezelfde fases, echter betrekt niet iedereen jou hierbij. Fish on Fire onderscheidt zich graag door jou nauw te betrekken bij de verschillende fases voor het ontwikkelen van jouw app. Op deze manier kunnen we samen tot een waardevol resultaat komen, die volledig naar wens is.

Wij hanteren een transparante werkwijze omdat klant en kwaliteit hoog in ons vaandel staan.

Initiatiefase

Hierin zullen we onder het genot van een kop koffie om tafel gaan zitten om de ideeën te bespreken en te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen. Nadat wij jouw wensen hebben verwerkt in een offerte en deze is goedgekeurd, gaan we door naar de volgende fase.

Mobiele app ontwikkelen applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

 

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Conceptfase

Wij maken een project aan in ons projectmanagementsysteem (PMS), zodat alle documentatie en communicatie centraal en overzichtelijk blijft. In dit systeem ontvang je een bericht waarmee wij jou uitnodigen voor een kick-off. Tijdens deze kick-off vertellen wij alle ins en outs over het plan van aanpak, onze deadlines en hoe wij je up-to-date houden en vervolgens het belangrijkste in deze fase: we werken het idee verder uit.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase zal de app verder ontworpen worden en zal de vormgeving van de app bepaald worden. Tijdens deze fase zullen er contactmomenten zijn waarin er goedkeuring of veranderingen aan het ontwerp plaats kunnen vinden. Als dit geheel is goedgekeurd gaan wij over op de ontwikkeling.

App bouwen bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
App creëren bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

Ontwikkelfase

In de ontwikkelfase zal de app gerealiseerd worden. Alles zal geprogrammeerd worden zoals dit is onderbouwd in het functioneel ontwerp. In deze fase werken wij volgens een versiesysteem om tot het beste resultaat te komen.

Test en acceptatiefase

Bij het ontwikkelen van een app is testen een essentieel punt. Er zullen meerdere tests uitgevoerd worden om er zeker van te zijn dat uw app optimaal werkt. Wij testen hierna zorgvuldig of alles is voltooid en overeenstemt met het ontwerp, bugs zijn verholpen, de aangegeven OS-versies en resoluties goed worden ondersteund, etc.

App developer applicatie maken bij ontwikkelaar Fish on Fire
Uw applicatie ontwikkelt door Fish on Fire

Optimalisatie en onderhoudsfase

De keuze is aan u! Wilt u de app verder ontwikkelen in de toekomst? Wilt u kleine aanpassingen in de app en dit automatisch laten updaten? Of wilt u een stukje zekerheid voor het geval als dingen niet meer werken naar behoren? Wij raden aan om direct na de afronden van het initiële project een onderhoudscontract bij ons af te nemen om de kwaliteit van de app te kunnen blijven waarborgen en eventueel door te ontwikkelen.

Ons werk

Applicatie laten ontwikkelen bij Fish on Fire app bouwer

Tata Steel

De Tata Steel – Safety app geeft werknemers op het Tata Steel terrein de mogelijkheid om een veiligheidsmelding te doen van een onveilige situatie. Hierdoor is Tata Steel in staat om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van de werkomgeving te verbeteren.

De Safety app biedt daarnaast:

  • Noodnummer + dichtstbijzijnde opkomstplaats.
  • Last Minute Risk Assessment (LMRA)
  • Inzicht in opkomstplaatsen
  • Navigeren op het Tata Steel terrein
  • Laatste nieuws

 

Android
Android smartphone Android tablet Bedrijfsapp
Enterprise
Hybride app
iOS
iPhone
Windows Phone
Windows Tablet

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000