App ontwikkelen?

Wij adviseren je graag naar de beste oplossing!

App Oplossingen

Heeft jullie organisatie interesse om een app te laten ontwikkelen?
Wij adviseren je graag in het maken van de juiste beslissing voor de app oplossing die het beste bij jullie past! Of het nu gaat om gebruikers kennis bij te brengen, jouw product in de schijnwerpers te zetten of processen binnen jouw bedrijf efficiënter te laten verlopen, Fish On Fire doet het!

Oplossingen voor iedereen

Bedrijfsefficiëntie

Problemen oplossen, oude systemen nieuw leven in blazen en nieuwe kansen tegemoet zien!

Bedrijfsapps

Internet of Things

Het internet is aangesloten op bijna alles om ons heen en biedt talloze mogelijkheden, laten we er gebruik van maken!

Internet of Things

Product uitlichten

Zet jouw product in de schijnwerpers. Waar concurrenten blijven staan, streef jij voorbij!

Marketing apps

Modern leren

Geef jouw doelgroep de kans om bij te blijven en zich verder te ontwikkelen, waar en wanneer zij dat willen.

E-learning apps

Ons werk

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

Onze werkflow

Ik wil een app ontwikkelen!

Wil je graag je ideeën om een app te ontwikkelen bespreken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dat kan! Wij zullen voorstellen om een NDA (geheimhoudingscontract) te tekenen, op die manier is jouw idee beschermd en kunnen we sparren over het idee.  Om een goed beeld te krijgen van het idee en de bijbehorende functionaliteiten is het nodig dat de ideeën zo gedetailleerd mogelijk uitgewerkt zijn, hierin zullen wij je dan ook ondersteunen. Wanneer wij de briefing hebben ontvangen zullen we deze samen met jou en je team bespreken en vervolgens een kostenindicatie opmaken op basis van de functionaliteiten.

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

Zo ontwikkelen wij jouw app

Wanneer het investeringsplaatje rond is en je daarmee akkoord bent gegaan starten we het ontwikkelingstraject op. Hierbij beginnen we met een concept van de te ontwikkelen app, waarbij vooral design en gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Zodra je met het concept akkoord bent gegaan, zullen we de ‘achterkant’ van de app ontwikkelen. Oftewel, we gaan coderen, coderen en nog eens coderen. Net zo lang tot alle besproken functionaliteiten in de app verwerkt zijn. Tussentijds delen wij verschillende versies van de app en houden we intensief contact, zodat je precies weet waar wij mee bezig zijn.

Als de ontwikkeling is afgerond en alle functionaliteiten in de app zitten zullen we de app releasen naar de afgeschermde app stores. Vanaf dit moment vinden er twee testfases plaats. Bij succesvolle tests wordt de app live gebracht voor iedereen om de app publiekelijk te downloaden. De app is nooit af, nadat de app live is gegaan worden er veranderingen en optimalisaties uitgevoerd ook wel continuous improvements genoemd.

Wat een app ontwikkelen kost

De kosten van een app zijn sterk afhankelijk van de omvang van het project en de functionaliteiten.  Wij moeten precies weten wat er allemaal in moet, daarom is een gedetailleerde briefing vereist zodat er geen miscommunicatie kan ontstaan over bepaalde functies en de daaruit vloeiende benodigde investering. De app kan worden ontwikkeld op basis van fixed budget, fixed time of fixed scope. Hierin zullen wij je uitgebreid adviseren.

Uw app laten bouwen bij applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom Fish on Fire?

  • Kwalitatieve apps sinds 2008
  • Advies op maat voor het beste resultaat
  • Realiseert de behoeften
  • Ondersteunt het behalen van doelstellingen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt kwaliteit altijd boven kwantiteit

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000