HI! WE ARE FISH ON FIRE THE MOBILE APP DEVELOPMENT COMPANY!

3 min read - 27/07/2016

Auteur
internetbureau-web-agency

Internetbureau Web Agency en App Ontwikkelaar App Agency gaan per 1 augustus 2016 verder onder de naam ‘Fish On Fire’

Vorig jaar is er een omslag gemaakt om van een traditioneel internetbureau naar een specialistische app ontwikkelaar te switchen. Web Agency en App Agency zijn nu Fish on Fire, the mobile app development company!

Hûh? Fish on Fire?

De gedachte achter de naam Fish on Fire is ‘het onmogelijke, mogelijk maken’. Wij ontwikkelen de mooiste, meest geavanceerde en onmogelijke apps, gebaseerd op de meest innovatieve UI/UX in de digitale wereld.

Fish On Fire is de specialist in Native, Hybride en Web app ontwikkeling in de markten van Internet of Things, Enterprise, E-Learning en Mass Marketing.

Bij een nieuw merk hoort een nieuwe website, deze is volop in ontwikkeling en zal in kwartaal 4 van 2016 gelanceerd worden.

Fish on fire, the mobile app development company

Onze niches

Fish on Fire gelooft in specialismes. Hoe meer en vaker je iets uitvoert hoe beter je hierin wordt. Dit is ook de voornaamste reden waarom wij ons nu helemaal focussen op mobiele app ontwikkeling.

Maar is deze app markt ook niet heel breed en hoe specialiseren jullie je in deze markt?

Helemaal mee eens. Er zijn 2 markten waar wij onze toekomst in willen gaan uitbouwen, the ‘Internet of Things’ en ‘Enterprise apps’.

Klanten waar we trots op zijn!

Fish on Fire ontwikkelt al sinds 2008 mobiele apps. Dit was de tijd dat Blackberry nog 95% van de smartphone markt in handen had en iedereen Ping! gebruikte in plaats van Whatsapp.

Door de jaren heen hebben wij voor vele klanten mogen ontwikkelen. Van start-ups tot de grootste multinationals in de wereld. Bekijk eens ons portfolio om een beeld te krijgen.

Fish on Fire is de app ontwikkelaar die uitsluitend ontwikkeld voor haar klanten. Wij hebben geen eigen app producten in de markt. Wij ontwikkelen wel in partnership met lange termijn klanten. Vaak proberen wij onze klanten uit te dagen om doormiddel van een MvP nieuwe functies of ideeën uit te testen. Dit heeft leuke initiatieven en apps opgeleverd.

Fish on Fire gelooft in partnerships en lange termijn relaties. Voor vele klanten werken wij dan ook op basis van een geheimhoudingscontract. Door middel van een geheimhoudingscontract tonen we de klant wel in ons portfolio, maar de app die wij voor ze hebben gerealiseerd kunnen wij niet in het openbaar tonen.

Benieuwd wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Of ben je al een relatie en wil je ons uitdagen? Wij horen het graag! Kom eens langs of we maken graag een vrijblijvende afspraak bij jullie op kantoor.

Auteur
Aziez Soekha

Aziez is de Managing Director van Fish on Fire. Hij heeft 10 jaar geleden het bedrijf opgezet en houdt zich nu bezig met de strategie en marketing van Fish on Fire.

Datum:

27/07/2016