De Apple Watch komt nu ook naar Nederland toe!

1 min read - 15/07/2015

Auteur
tesla-applewatch-elekslabs-63_03bd22ff25280b59734e1544ace43b94

Tot nu toe is populariteit van de Apple Watch is nog niet erg groot, zo heeft nog maar 1,5 procent van de Nederlandse bevolking een smartwatch. Naar verwachting is dit mede omdat het nog de eerste generatie is waardoor mensen afwachtend zijn, maar bovendien is deze eerste generatie nog slecht verkrijgbaar. Dat verandert gelukkig vanaf komende vrijdag! Vanaf dan is de Apple Watch namelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

De ondersteuning voor Apple Watch groeit ondertussen ook lekker door en met watchOS 2 is het nu ook mogelijk om native apps voor Apple Watch te ontwikkelen. Hierdoor draait de app op de watch zelf en niet vanaf de iPhone zoals hiervoor het geval was. Hierdoor zijn de verwachtingen dat de apps op de watch beter zullen presteren en bovendien zijn hiermee de mogelijkheden tot de hardwarefuncties geopend. Apple blijft dus zeker niet stil zitten en zal de komende tijd flink willen investeren in de Apple Watch. Het is afwachten hoe de omarming van de smartwatches door de consument zal verlopen. De eerste geruchten vertellen dat de tweede generatie Apple Watch volgend jaar zal uitkomen, wellicht zal de interesse dan meer groeien.

Wij horen het graag wanneer jullie willen met ons samen willen brainstormen over een mogelijke toepassing op jouw app voor de Apple Watch, want ondertussen komen de Apple Watch-apps ook als paddestoelen uit de grond!

Auteur
Ian van der Geest

Ian is developer bij Fish on Fire. Als een van de langst zittende medewerkers is hij dé man voor al je technische issues. Zowel op de backend als op de frontend spuwt hij awesome code uit om jouw product on Fire te maken!

Datum:

15/07/2015