Remote werken, wat zijn je digitale hulpmiddelen?

5 min read - 27/03/2020

Auteur
jelly, app ontwikelaar

Op dit moment werken veel mensen remote. Dit brengt nogal wat uitdagingen met zich mee.

 

Hoe faciliteer je bijvoorbeeld als bedrijf een effectieve communicatie tussen het management en de werknemers die nu niet bij elkaar in een gebouw zitten? Of hoe kun je op de beste manier registratietools aan je personeel aanbieden in digitale vorm? In veel gevallen resulteren de oplossingen voor bovenstaande problemen in een complexe IT-infrastructuur waarin de eindgebruiker snel de weg kwijtraakt.

Fish on Fire heeft veel ervaring op het gebied van complexe processen praktisch en gebruiksvriendelijk te maken voor de werknemer door middel van een digitale oplossing. Juist nu, in de tijd dat iedereen op afstand van elkaar werkt, kan hiermee een groot stuk overhead worden weggenomen.Voor de labels van The Employment Group heeft Fish on Fire een tweetal apps ontwikkeld waarin een aantal vitale processen tussen de werknemer en werkgever gedigitaliseerd zijn en in een app zijn verwerkt.

FABER

Zo is Faber de marktleider in personeelsbemiddeling in de bouw- en schildersbranche in Nederland. Het registreren van werklogs, en declareren van reistijd kan simpel in de app gedaan worden. Zo wordt de administratie geautomatiseerd en de loonstroken worden automatisch inzichtelijk gemaakt voor de medewerker.

HubSpot Video

 

VOORT

In de app van MijnVoort kunnen werknemers informatie inwinnen over interne trainingen, trainingsdata inzien en zich inschrijven. Waar normaal gesproken een personeelsafdeling nodig is om opleidingen, planning en administratie te verwerken heeft Fish on Fire in samenwerking met The Employment group een app opgezet waar deze zaken in geautomatiseerd zijn.

HubSpot VideoNaast de bovenstaande voorbeelden heeft Fish on Fire ook ervaring met het bouwen van apps of platformen gericht op interne communicatie en HR zaken.

Nu het samenwerken drastisch is veranderd komen de gebreken in de processen op werkvloer aan het licht. Wellicht is nu een goed moment om eens met ons van gedachten te wisselen over hoe Fish on Fire hierbij kan helpen.

Meer weten over hoe je een digitaliseringsslag kan maken binnen jouw bedrijf of hoe een app uitkomst kan bieden in lastige bedrijfsprocessen? Fish on Fire geeft advies over al deze zaken. Hoe je met een nauwe samenwerking tussen organisatie, design, en development meerwaarde kan creëren voor je medewerkers, en een slag kan slaan in de War on Talent.
Auteur
Fish On Fire

Datum:

27/03/2020