Tablets

5 min read - 22/05/2014

Auteur
4JAR86K6MZ

Het gebruik van een tablet

De tablet wordt steeds vaker en veelvuldiger gebruikt, niet alleen persoonlijk, maar ook in het bedrijfsleven zie je de tablet steeds vaker terug komen. Veel bedrijven gebruiken een tablet, deze kan zowel gebruikt worden om notities te maken tijdens vergaderingen, maar ook de werkzaamheden van werknemers wat makkelijker maken. Dit kan door middel van een Enterprise app. Dit is een app speciaal ontwikkeld voor jouw bedrijf, die je helpt om werkzaamheden uit handen te nemen, zoals het digitaliseren en invullen van formulieren!

 

De tablet

Een tablet applicatie is bijna hetzelfde als een smartphone applicatie, echter is de grootte van het scherm vaak een groot verschil. De app moet dus geoptimaliseerd worden zodat de app goed wordt getoond op de tablet. Als dit niet wordt gedaan ziet de applicatie er meestal wat kleiner uit,waardoor er zwarte randen om de app heen komen te staan. Dit is niet echt fijn waardoor optimalisatie beter is. Doordat veel bedrijven steeds vaker een iPad gebruiken tijdens dagelijkse klussen, is het aantrekkelijk een Enterprise app te maken. Fish on Fire heeft meerdere bedrijfsapps gerealiseerd voor onze klanten en kunnen ons hierdoor een specialist noemen!

 

Wat kan een bedrijfsapp?

Als je ervoor kiest een native bedrijfsapp te laten maken kan deze app onder andere veel hardware functies van de tablet gebruiken. Zo kan Fish on Fire onder andere een barcode scanner integreren, maar ook de gps voorziening kan worden gebruikt in een native app. In tegenstelling tot een Web app die geen hardware functies kan gebruiken. Een native app is dus vaak een betere oplossing voor bedrijven aangezien er meerdere functionaliteiten beschikbaar zijn.

Auteur
Fish On Fire

Datum:

22/05/2014