Teamverband binnen scrum

3 min read - 29/09/2016

Auteur
werken-in-teamverband-binnen-scrum

Bij projecten is het van groot belang dat iedereen binnen het team goed samenwerkt en alle kwaliteiten van elk teamlid worden erkend en benut. Bij Fish on Fire maken wij bij alle projecten gebruik van de scrum methode. Dit zorgt ervoor dat er binnen ons team grote betrokkenheid is tussen alle teamleden.

Wij hebben intern snelle communicatie omdat er korte lijnen zijn binnen ons scrum team. Wij maken gebruik van daily stand up’s wat ervoor zorgt dat het gehele team altijd snel duidelijk weet wat de voortgang is van het project. Wij werken altijd gezamenlijk naar het eindproduct toe om de ontwikkeling van jouw app goed te laten verlopen.

Voordelen werken in teamverband

Zoals hierboven al staat beschreven is het bij ons van groot belang dat wij als één team samenwerken. Dit zorgt ervoor dat wij ons als een groep voelen en elkaars kwaliteiten goed benutten om voor jou tot een kwalitatief eindproduct te komen. Bij ons is elke klant speciaal en voor elke klant doen wij ons uiterste best om het onmogelijke mogelijk maken!

Binnen onze teams hanteren wij een duidelijke en overzichtelijke verdeling omdat iedereen een eigen rol heeft binnen het project. Dit stemmen wij altijd duidelijk af bij de start van het project waardoor het tijdens het gehele project door duidelijk is wie voor welke taak verantwoordelijk is. Dit zorgt ervoor dat wij efficiënt omgaan met de tijd die er is voor het project. Centraal staat bij ons dat wij vertrouwen hebben in elkaars kwaliteiten en iedereen elkaar helpt om de ontwikkeling van jouw app tot een succes te maken.  

Het voordeel van onze werkwijze voor jou als klant

Doordat wij elke dag met elkaar afstemmen waar we staan en wat er nog gedaan moet worden, houden wij jou als klant altijd op de hoogte van de huidige status. Ons doel is uiteraard om een app te ontwikkelen die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Bij ons staat persoonlijk contact met de klant altijd centraal zodat wij je altijd op de hoogte houden waar wij op dat moment staan.  

Voordelen van deze werkwijze zijn dat wij eenvoudig en snel kunnen inspelen op jouw vragen en wensen. Wij hebben alle kennis in huis om gezamenlijk onze creatieve ideeën tot uiting kunnen laten komen. Als scrum team bundelen wij alle kennis en vaardigheden om gezamenlijk te brainstormen om tot kwalitatieve ideeën te komen en hiervoor adviezen te kunnen geven. Ons doel is om voor jou naar een topprestatie toe te werken en kwalitatief eindproduct op te leveren.

Fish on Fire heeft niet voor niets al meer dan 200+ projecten opgeleverd voor meer dan 100 verschillende klanten!

Benieuwd wat Fish on Fire voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan direct op 020 - 209 0903

Auteur
Fish On Fire

Datum:

29/09/2016