Welke Apple-producten kunnen we nog verwachten in 2015?

1 min read - 22/07/2015

Auteur
ipad-pro-usb_522d26fd17a246f618400af8d242cdfc-1

Apple maakt niet vaak hun plannen ver van te voren bekend aan het publiek. Zo weten we ook nooit wat we moeten verwachten van nieuwe iPhones en iPads, maar er gaan altijd geruchten op basis van lekken binnen Apple.

Zo is de verwachting, tevens gebaseerd op het verleden, dat Apple hun huidige modellen zal updaten met kleine optimalisaties. Dit zal dan de 4,7″- en 5,5″-iPhones betreffen. Het zal dus niet zo zijn dat Apple dit jaar weer nieuwe formaten zal uitbrengen van hun iPhones. De geruchten zijn dat er volgend jaar weer een update komt van het 4″-model.

Betreft de iPads gaan er ook nog geen wilde geruchten rond, behalve het gerucht over de komst van een nieuwe iPad met een 12″-scherm. Hiervoor kunnen we een benodigde optimalisatie van iPad-apps verwachten. Voor de details zullen we helaas echt moeten wachten tot augustus/september voor de iPhone(s) gelijk met iOS 9 en rond oktober voor de iPad(s) (waarschijnlijk).

Auteur
Johan Poland

Johan is een Product Owner bij Fish on Fire. Als langstzittende werknemer is hij een ware expert in zijn vak. Hij is het aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een soepel verloop van projecten binnen Fish on Fire.

Datum:

22/07/2015