Zwangerhap livegang: binnen een week 10.000 downloads!

3 min read - 28/02/2019

Auteur
zwangerhap-in-gebruik

ZwangerHap staat live en is binnen een week tijd meer dan 11.000 keer gedownload!

 

De onmisbare app voor zwangere vrouwen van het Voedingscentrum door Fish on Fire: ZwangerHap. 20 februari heeft het Voedingscentrum de gratis app ZwangerHap onthuld op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam. Nu de app live staat, zijn er al meerdere nieuwsberichten zoals in RTL Nieuws en op Radar verschenen. Uiteraard zijn we trots op deze mooie samenwerking!

Voedingscentrum

Bij veel zwangere vrouwen leeft de vraag: wat kan ik nou wel en niet eten tijdens mijn zwangerschap? Daarom komt het Voedingscentrum met de nieuwe gratis app ZwangerHap. Daarmee kun je simpel en snel opzoeken of je een product kunt eten. Zo niet, dan laat de app zien wat je allemaal nog wél kan nemen.

Astrid Postma-Smeets, expert voeding en gezondheid bij het Voedingscentrum: ”Veel zwangere vrouwen zoeken op internet op of ze iets kunnen eten. Maar soms is de informatie tegenstrijdig. Daar kun je behoorlijk onzeker van worden. ZwangerHap neemt die onzekerheid weg.”

 

De techniek van zwangerhap

De app is beschikbaar voor iOS en Android en is geprogrammeerd in React Native, een hybride taal. Door een hybride taal is het mogelijk om de app één keer te programmeren en het voor deze beide platformen beschikbaar te maken. Dit betekent dat de app een snelle ontwikkeltijd heeft en minder duurzaam is als een Native ontwikkelde app.

 

Binnen een week tijd is de app nu al meer dan 11.000 keer gedownload! #Trots

 

De Voordelen van Zwangerhap:

  • Je ziet snel wat je wel en beter niet kunt eten tijdens de zwangerschap.
  • De app geeft tips wat je allemaal wél kunt eten.
  • Je kunt volgen hoe de baby van week tot week groeit in de buik.
  • Je vindt info over hoe je gezond kunt eten tijdens de zwangerschap.
  • Je krijgt tips over wat je kunt eten bij zwangerschapskwaaltjes.
  • Je kunt veiligheidswaarschuwingen krijgen als er een ziekmakende bacterie in een product is gevonden.

 

 

 

 


Download ZwangerHap hier gratis!

Download in Play Store
Download in App Store

Auteur
Johan Poland

Johan is een Product Owner bij Fish on Fire. Als langstzittende werknemer is hij een ware expert in zijn vak. Hij is het aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een soepel verloop van projecten binnen Fish on Fire.

Datum:

28/02/2019