De marktleider in BI apps
Wij creëren de digitale impact die nodig is voor jouw organisatie.

Huntsman O.E.E. App

Huntsman is marktleider in het produceren van (groot) plastieken voor klanten zoals BMW, GE, Chevron, Procter & Gamble en Unilever.


De uitdaging: Huntsman heeft fabrieken over de hele wereld. Ze willen de O.E.E. informatie van deze fabrieken openstellen voor global management, zodat wereldwijd elke werknemer, site manager en operator deze informatie kan inzien.

De uitkomst: De Huntsman O.E.E. app voor mobile devices, met een backend waar informatie (data) centraal verzameld wordt.

Bij de fabricage van plastic zijn de prestaties van de fabrieken van groot belang. Om deze informatie te kunnen uitwisselen over het reilen en zeilen van de verschillende fabrieken, zag Huntsman zich geconfronteerd met deze uitdaging om globale samenwerking mogelijk te maken.

Huntsman schakelde Fish on Fire in om een oplossing te bedenken voor deze uitdaging. In een strategie- en design traject werden de doelen van de verschillende gebruikers onderzocht. Door onder andere interviews af te nemen met de verschillende type gebruikers en conceptuele designs te maken kwam Fish on Fire tot het prototype. Zo werd o.a. de wens van een dark mode voor operators met nachtdiensten verwerkt in het uiteindelijke design.

Het resultaat: De introductie van de app heeft geleid tot kortere meetings voor het global management team, waarbij het makkelijker communiceren is, omdat er één single source of truth is. Het geeft Site managers een tool om inzicht te hebben door de tijd, over het functioneren van hun fabriek. En operators krijgen direct inzicht in het effect van hun werk.

Bijkomend effect: vanwege het centrale verzamelpunt van data, krijgen de data-analisten van Huntsman ook toegang tot deze gegevens, die tot voor kort decentraal en in verschillende formats werden bijgehouden.

 

Ik wil meer weten

TATA Steel – Safety App

Tata Steel Europe is een internationaal concern dat staal produceert. Het heeft belangrijke productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, België, Frankrijk en Noorwegen.


De uitdaging: Het verbeteren van het proces om veiligheidsmeldingen te maken.

De uitkomst: De TATA Steel Safety App, waarmee met één druk op de knop snel en gemakkelijk een melding kan worden gemaakt van een onveilige situatie.

Het proces van het melden van veiligheidsproblemen was zeer omslachtig, waardoor er nauwelijks toezicht mogelijk was op de veiligheid in de fabrieken en het terrein.

TATA Steel schakelde Fish on Fire in om mee te denken over een oplossing. Met als doel om het voor iedereen makkelijker te laten zijn om een melding te maken, maar ook voor de controleurs om hier actie op te ondernemen.

Het resultaat: Sinds de komst van de app is het aantal veiligheidsmeldingen met 1200% toegenomen en kan er beter toezicht worden gehouden op de omstandigheden waarin gewerkt wordt. Doordat er een koppeling met het ERP systeem van Tata is gemaakt, kunnen deze meldingen makkelijk centraal worden ingezien en beheerd.

Ik wil meer weten

Wij ontwikkelen originele en kwalitatieve
BI apps voor bedrijven.

Wij verbinden mobile devices, software & services en creëren user experiences.

Sinds 2009, vertalen wij onze kennis naar hoogwaardige digitale producten en innovatieve services voor marktleiders. Daarin geven wij transparant advies over wat wel én niet werkt. We geven inzicht in de best practices vanuit onze ervaring, die is opgebouwd in de afgelopen 10 jaar. Samen gaan we voor kwaliteit op het hoogste niveau. Van het begin tot het eind. 

 

CONTACT

100+ Bedrijven gingen je voor bij app ontwikkelaar Fish on Fire

100+ Bedrijven gingen je voor

Sinds 2008 ontwikkelen wij oplossingen voor bedrijven en organisaties met verschillende behoeftes.

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

Al meer dan 277 apps opgeleverd

277 apps and still counting. 100+ maatwerk apps voor iOS, Android en Windows en 150+ maatwerk webapps!

 

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

Een team van 17 specialisten

Met ons team van 7 experts en 10 gespecialiseerde ontwikkelaars, maken wij het onmogelijke, mogelijk!

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Denkers en doeners met een passie voor digitale innovatie.

Wij zijn een hecht team van digitale geeks, die als jonge jongens en meiden al wisten wat ze wilden: het verschil maken in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen.

Weten wie wij zijn?

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000