TUI Applicatie

App icon tui
Header dev TUI

Case

HR App

TUI’s slogan is ‘Discover your smile’. Samen met Fish on Fire heeft TUI door middel van een app ook een glimlach kunnen bezorgen op de gezichten van TUI’s eigen medewerkers! De betekenis van TUI (Trusted, Unique en Inspiring) sluit naadloos aan bij de waarden van Fish on Fire: betrouwbaarheid, deskundigheid en de ambitie om het onmogelijke mogelijk te maken.

Case

Hoe TUI eenheid verwezenlijkt onder alle
HR functies binnen de TUI Group

Challenge

De uitdaging

TUI wilde hun manier van werken op één lijn brengen; duidelijke beleidslijnen en procedures voor alle HR-functies binnen de TUI Group. Het idee was om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe medewerkersstrategie. Er moest een intern communicatiemiddel komen voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI.

De werkwijze

Via een adviestraject inclusief meerdere brainstorm trajecten zijn wij tot een prototype gekomen wat is getest onder de doelgroep binnen de organisatie dat ermee aanslag moest. Uit deze onderzoeken zijn meerdere verbeterpunten gekomen die zijn toegepast.

App TUI

2
Solution

De oplossing

Een downloadbare native app zou niet genoeg zijn, waarop er een voorstel is gemaakt om dit via een Progressive Web App op te lossen. Dit gaf de medewerkers ook de vrijheid om het op elke mogelijke device te gebruiken, en niet alleen op hun smartphone. Onderzoek liet namelijk zien, dat de meeste medewerkers de app op hun desktop wilden gebruiken.

Het resultaat

TUI was zeer tevreden met de oplevering, die binnen de vastgestelde tijdlijn en het budget is gerealiseerd.

Experiences

What the client thinks