Innovation by Design

Neem contact op
Trusted by:
logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
hero image - design
We create the Digital World of Tomorrow

HOE HELPEN WE JOU MET HET DESIGN PROCES?

d1

Design op Maat

Onze design studio staat voor jou klaar om jouw app of website idee tot leven te brengen. Hierbij staan concepting, usability en interface design centraal. Dit alles met een mobile-first approach. Ontdek wat onze design experts voor je kunnen betekenen.

d2

Integrated teams

Heeft jouw team bepaalde design specialismen nodig? Dan kunnen onze UX en UI experts jouw design team versterken en adviseren waar nodig. Niet alleen op design, maar ook op procesgebied.

Expertise

USER EXPERIENCE DESIGN

image-1-1

De gebruikerservaring staat bij ons centraal. We zorgen ervoor dat jouw app of web app naadloos aansluit op de behoeften van jouw gebruikers. Dit doen wij door middel van gesprekken met jou en jouw doelgroep. Door een goed begrip te creëren zullen wij vervolgens met behulp van flows uitwerkingen, wireframes en prototyping zo snel mogelijk valideren door middel van gebruikerstesten of de gekozen aanpak voldoet aan vastgestelde behoeften. 

image-1-1

image-2-1
Expertise

USER INTERFACE DESIGN

image-2-1

Nadat de kern van jouw app of web app staat zorgen wij ervoor dat het niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook jouw merk uitstraalt. User interface design is echter meer, een goede visuele stijl draagt namelijk ook enorm bij aan de ervaring die de gebruiker heeft met het product. Straalt het vertrouwen uit? Is het speels of juist serieus van toon? Dit komt allemaal terug in een sterk visueel design.

Methods

DESIGN SPRINT

pexels-polina-zimmerman-3782229-1

Een design sprint is bedoeld voor probleem validatie. In dit traject van vier dagen wordt een prototype ontwikkeld en getest. Hierdoor is het mogelijk om snel een oplossing te formuleren en deze te toetsen aan de realiteit.

De design sprint vindt zijn oorsprong bij Google Ventures, waar deze gebruikt wordt om startups te helpen met het snel testen van nieuwe features of producten. In het traject wordt gebruik gemaakt van de kennis die zich in jouw organisatie bevindt; in UX vaak een onderbelichte bron.

pexels-polina-zimmerman-3782229-1
logo-sketch@3x
logo-principle@3x
logo-zeplin@3x
logo-invision@3x
logo-abstract@3x
logo-ps@3x
MEET THE TEAM

ONZE DESIGN EXPERTS

Fish on fire staat voor deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Dat zie je terug in onze aanpak en in het eindresultaat. Ons team bestaat uit leergierige en gedreven experts die weten wat ze doen. Samen innoveren wij het web voor jouw succes.

How we work

DESIGN

Onze design studio staat voor jou klaar om jouw app of website idee tot leven te brengen waarbij concepting, usability en interface design centraal staan. Dit alles met een mobile-first approach.

Projects

ONZE CASES

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.