Infographic - FOF domeinen - strategy - printversie@3x
Dienst

Digital strategy

Infographic - FOF domeinen - strategy - printversie@3x

De eerste, strategische, fase van de ontwikkeling van een digitaal product is gericht op het valideren en concretiseren van problemen en ideeën. Door het testen van aannames en het onderzoeken van je doelgroep maak je je product toekomstbestendig en maximaal rendabel. Binnen de strategische fase kunnen verschillende voortrajecten van toepassing zijn voor jouw organisatie. Adviestraject, Design Sprint of een Sprint 0.

Dienst

DESIGN

Infographic - FOF domeinen - design@3x-1

In de design fase staat Fish on Fire voor jou klaar om jouw app, web app of platform concept tot leven te brengen. Hierin staan concepting, usability en interface design bij ons centraal. Dit alles met een mobile-first approach. Het designen van een digitaal product is tweeledig: User Experience (UX) design en User Interface (UI) design.

Infographic - FOF domeinen - design@3x-1

Infographic - FOF domeinen - development - printversie@3x
Dienst

Development

Infographic - FOF domeinen - development - printversie@3x

Wij ontwikkelen apps, web apps en platforms met een future-proof strategy. Al meer dan 10 jaar weten onze development experts effectieve en efficiënte app-oplossingen te ontwikkelen voor iOS, Android, Windows en het web. Bedrijfsapps, e-learning apps, marketing apps en Internet of Things apps zijn onze bread and butter. Daarnaast begeleiden wij onze klanten in het maken van de juiste keuzes in het IT landschap. Of het nu gaat om native, web of hybride, bij Fish on Fire kijken we naar de beste oplossing!

Dienst

Growth

Infographic - FOF domeinen - growth@3x

De oplevering van een app of software platform is niet het eindstation. Dit is pas het begin. Nu kan je gebruikerservaringen gaan meten waarmee je de app kunt bijschaven voor de optimale User Experience. Samen maken we een functionaliteiten roadmap voor de toekomst.

Hiernaast heb je te maken met de snel veranderende wereld van software development. Om je app up to date te houden zal de codebase periodiek onderhouden moeten worden. Wellicht worden er nieuwe functionaliteiten bedacht die je wilt toepassen in je app? Fish on Fire helpt je met het juiste ontwikkelplan.

Infographic - FOF domeinen - growth@3x
247+
Projects delivered
21+
Development staff
10+
Years of experience
138+
Happy clients
Team
Experiences

What clients say