DE MARKTLEIDER IN MAATWERK APPS

WIJ ONTWIKKELEN ORIGINELE EN KWALITATIEVE ENTERPRISE APPS

Op zoek naar een enterprise app?

Fish on Fire is een premium app-development bedrijf en specialist in maatwerk. We adviseren en helpen bedrijven het hele proces door vanaf het eerste app idee tot aan de lancering in de App Store of Google Play Store. Maar daar houdt het niet op. Wij blijven ondersteuning bieden met ons support en onderhoud.

Je vindt in ons dan ook een Full service App ontwikkelaar.
Wij geloven in een sterk design waarin de functionaliteiten kunnen shinen. Onze toegewijde developers bouwen daarom apps in nauwe samenwerking met de klant, de UX en de UI designers.

Onze klanten, zij gingen je voor.

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

Fish on Fire applicatie bouwen ontwikkelen app maken

Wijzonol

app laten maken applicatie ontwikkelaar Fish on Fire

RWE / Innogy

Wat is een enterprise app?

Een "bedrijfsapp" voor intern gebruik.

Een enterprise  app is een applicatie op een mobiel apparaat die een beveiligde verbinding heeft met het datanetwerk van een bedrijf. Een enterprise app wordt ook wel eens “bedrijfsapp” genoemd. Daarnaast bevat een enterprise app nog een functionele verrijking. De app maakt gebruik van data uit en naar bestaande systemen binnen een bedrijf.

Het grote verschil tussen een enterprise app en een consumenten app, is dat de ontwikkelaar veel meer rekening moet houden met de technische- en applicatie infrastructuur van het bedrijf. Daarnaast moet de ontwikkelaar kennis hebben van de verschillende beveiligingsprotocollen en gebruikte interne applicaties. Dit is specialistische kennis en ervaring die vrijwel altijd vragen om een maatwerk oplossing. Ieder bedrijf heeft immers een andere infrastructuur en wensen voor  informatievoorziening!

Enterprise apps komen in vele vormen: human resource management, projectmanagement, inkoop en boekhouding kunnen allemaal worden geautomatiseerd door middel van een ERP app.

De werknemer krijgt zijn tijd terug.

Één van de belangrijkste redenen om bedrijfsprocessen te automatiseren en data zoveel als mogelijk te bundelen in een app is dat er weer gewerkt kan worden aan de core business van het bedrijf.

Fish on Fire brengt die overvloed aan systemen terug in functionele slimme apps die een prachtig zijn om naar te kijken, en intuïtief zijn om in te werken.

De voordelen van een enterprise app spreken voor zich: Je krijgt weer meer tijd en aandacht voor de corebusiness van het bedrijf, de enterprise app minimaliseert de administratieve werklast en verkleint de kans op menselijke fouten.

The world is being re-shaped by the convergence of social, mobile, cloud, big data, community and other powerful forces.

The combination of these technologies unlocks an incredible opportunity to connect everything together in a new way and is dramatically transforming the way we live and work.

Marc Benioff

Business intelligence

All in one screen.

De meetbaarheid van bedrijfsprocessen vormt een belangrijk onderdeel binnen veel organisaties. Om dit te realiseren richten organisaties een datawarehouse in, huren ze specialisten in die de informatie uit externe bronnen halen, om vervolgens samengevoegd in mooie grafieken, excel rapportages en dashboards te zetten.

Een enterprise app, die op de juiste manier is gebouwd, biedt van nature al een samenvoeging van de essentiële bedrijfsdata en het gebruik daarvan. De inzage die de enterprise app geeft in o.a. de KPI’s, de beschikbaarheid, het kennisniveau of de werkbelasting van de medewerkers, is in één keer overzien. De manager heeft als gevolg zijn handen vrij, en kan weer aansturen op taken die er echt toe doen.

Recente projecten:

Onze werkwijze?

Agile en stapsgewijs.

Fish on Fire hanteert een Agile werkwijze. Deze werkwijze is ontworpen om risico’s te verminderen, vertragingen te vermijden en transparantie te bevorderen. Kleine, multifunctionele teams (squads) werken vanaf begin tot einde aan je app.

Jullie branche?

Onze toegevoegde waarde.

Onze unieke kracht zit in de diversiteit van branches waarvoor wij ontwikkelen.
Iedere branche heeft zijn eigen problemen en specifieke wensen.

Door de beste ideeën en producten van verschillende branches te gebruiken krijg je verrassende input voor de oplossing. Als het gewenst is komen wij graag op bezoek om de bedrijfsprocessen zelf mee te maken. Zo kunnen we nog beter inspelen op de behoefte van de business en een passende oplossing bieden.

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000