Hybride apps

De gulden middenweg tussen een native-app en webapp

Hybride apps

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een iPhone app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare iOS ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en programmering tot onderhoud en optimalisatie.

Voor verschillende bedrijven hebben wij tot op heden een hybride app ontwikkeld. Naast het maken van de app bieden wij onze klanten voortdurend onderhoud en optimalisatie aan om niet achter te lopen op de concurrentie.

Wat hybride apps zijn

Een hybride app is een webapp met een native ‘omhulsel’. Een voordeel van een hybride app is dat belangrijke native functies zoals contacten, locatie en de camera met de applicatie geïntegreerd kunnen worden. Een ander belangrijk voordeel van een hybride applicatie is dat het grootste gedeelte van de app kan worden gebruikt om op meerdere platformen te draaien.

De app moet hierbij wel voor de verschillende platformen worden geoptimaliseerd. Dit brengt risico’s met zich mee wat betreft kosten en tijd en doordat de app voor een groot deel afhankelijk is van internet en webtechnologie kunnen de prestaties hier ten koste van gaan.

Waar hybride apps perfect voor zijn

Omdat hybride een tussenweg is van native apps en webapps, raden wij hybride apps vaak aan als het appidee om een minimal viable product (MVP) gaat, oftewel een app ter pilot om het appidee goed te toetsen op kans van slagen. Hierdoor worden kinderziektes en wellicht verkeerde benaderingen van het appidee onderschept, waarnaar er vervolgens kan worden overgegaan op een degelijke native app.

Het is erg afhankelijk van wat de bedoeling van de app is om te kunnen bepalen of een hybride een goede oplossing is. Daarom denken wij hierin graag met je mee om de juiste keuze te kunnen maken voor jouw appidee.

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierin mee te betrekken.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders
Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios
App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelver kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

Henk Barkema - Wolters Kluwer

Met passie en professionaliteit. Uitstekend design. Dat maakt ons uniek.

Al 10 jaar zijn wij expert in het ontwikkelen van apps. Daarom weten we wat er nodig is om het beste eindproduct neer te zetten. Wij dagen onszelf graag uit door altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor maken wij het verschil in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen. Naast dat onze oplossingen doen wat ze horen te doen, zorgen wij ervoor dat de gebruikerservaring en design optimaal is. 

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

 • Marktleider in maatwerk apps
 • 50% groei per jaar
 • Award nominated
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
 • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000