Hybride apps

De gulden middenweg tussen een native-app en webapp

Hybride apps

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een iPhone app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare iOS ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en programmering tot onderhoud en optimalisatie.

Voor verschillende bedrijven hebben wij tot op heden een hybride app ontwikkeld. Naast het maken van de app bieden wij onze klanten voortdurend onderhoud en optimalisatie aan om niet achter te lopen op de concurrentie.

Wat hybride apps zijn

Een hybride app is een webapp met een native ‘omhulsel’. Een voordeel van een hybride app is dat belangrijke native functies zoals contacten, locatie en de camera met de applicatie geïntegreerd kunnen worden. Een ander belangrijk voordeel van een hybride applicatie is dat het grootste gedeelte van de app kan worden gebruikt om op meerdere platformen te draaien.

De app moet hierbij wel voor de verschillende platformen worden geoptimaliseerd. Dit brengt risico’s met zich mee wat betreft kosten en tijd en doordat de app voor een groot deel afhankelijk is van internet en webtechnologie kunnen de prestaties hier ten koste van gaan.

Waar hybride apps perfect voor zijn

Omdat hybride een tussenweg is van native apps en webapps, raden wij hybride apps vaak aan als het appidee om een minimal viable product (MVP) gaat, oftewel een app ter pilot om het appidee goed te toetsen op kans van slagen. Hierdoor worden kinderziektes en wellicht verkeerde benaderingen van het appidee onderschept, waarnaar er vervolgens kan worden overgegaan op een degelijke native app.

Het is erg afhankelijk van wat de bedoeling van de app is om te kunnen bepalen of een hybride een goede oplossing is. Daarom denken wij hierin graag met je mee om de juiste keuze te kunnen maken voor jouw appidee.

Ons werk

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
  • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
  • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
  • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000