Internet of Things app

logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
Internet of Things App Laten Maken
Internet of things

Internet of Things app

Mobile apps zijn dé manier om de fysieke en digitale wereld dichter bij elkaar te brengen. Fish on Fire brengt jouw Internet of Things product of platform tot leven. Wij zijn experts op het gebied van Internet of Things.

Een app ontwikkelen waarmee je jouw energieverbruik kunt inzien, check! Een app ontwikkelen die kan communiceren met lampen, check! Algoritmes bouwen om apparaten samen te laten werken, check! Met trots hebben wij Internet of Things apps ontwikkeld voor onder andere Essent, MAINEnergie en RWE. Dit doen we in samenwerking met de klant of middels een partnership met onze hardware partners Nsure, Prodrive en Net2Grid.

Projects

Onze cases

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de Internet of Things apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

Methods

How we work

Onze werkwijze heeft 4 fases: Strategy, design, development en growth. Dit gecombineerd met persoonlijk contact en maatwerk digitale producten zorgen voor de digitale innovatie waar je aan toe bent. Van begin tot eind denken wij met je mee om jouw digitale product tot een hoger niveau te tillen. 

Onze passie ligt niet alleen in het maken van digitale producten, maar in het innoveren van de digitale wereld, bijvoorbeeld door het vernieuwen van Internet of Things apps! Wij besteden daarom 20% van onze tijd aan innovatie, om voor jou on top of the digital game te blijven.

IoT app

Een IoT app op maat

Bij het ontwikkelen van een app voor Internet of Things komt het aan op strategische samenwerking tussen hardware, cloud platform en app ontwikkelaar. We brainstormen samen om erachter te komen wat het idee is, welk probleem of doel de Internet of Things app moet oplossen en voor welke doelgroep. Wij adviseren en komen met een onderbouwd plan van aanpak waar alle partijen een rol in spelen. Fish on Fire staat voor deskundigheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid en werkt graag agile in een scrum methode om het schijnbaar onmogelijke te verwezenlijken.

Onze UI/UX specialisten gaan aan de slag om tot een of meerdere prototypes te komen. Samen met onze Adviseur, Product Owner en Scrum Master wordt vanuit een fixed scope, time of budget bepaald in hoeveel sprints we tot een Beta product kunnen komen. Er wordt een testplan opgesteld en een Beta-testgroep (van eindgebruikers) levert gerichte feedback op de gebruikerservaring. Dit zorgt ervoor dat de IoT app perfect is voordat deze voor het publiek wordt uitgerold. Bovendien zal de Internet of Things app op regelmatige basis geüpdatet en geoptimaliseerd worden.

Experiences

What clients say