iPad app laten maken?

Fish on Fire ontwikkelt passende oplossingen vanaf het eerste iOS-uur

iPad-app laten ontwikkelen

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een iPad-app te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare iOS-ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert vrijblijvend en begeleidt je van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Sinds de komst van iPad in 2010 in combinatie met de App Store is ook de revolutie van tablets door Apple in gang gezet. Met de ervaring in de appontwikkeling voor iPhones heeft Fish on Fire vanaf het begin deze appmarkt kunnen betreden en hiermee inmiddels jarenlange ervaring in ontwikkelen van iPad-apps.

Sinds de komst van iPad ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren wij en houden we alle technische app-zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Wat het inhoudt om een iPad-app te laten ontwikkelen

Bij elke appontwikkeling komen de processen van concepten en ontwerpen terug alvorens de ontwikkeling begint, zoals deze ook in onze werkwijze terugkomen.

Vanaf de ontwikkeling zal er in een bepaalde manier programmeertaal gewerkt worden, afhankelijk of er voor een benadering native, web of hybride is gekozen. Deze keuze is erg belangrijk voor alle andere fases rondom de ontwikkeling en Fish on Fire denkt hier dan ook vanaf het eerste moment met je in mee.

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

iPad-app laten maken

Een echte, native iPad-app wordt specifiek ontwikkeld voor iOS en waarborgt hiermee de beste mogelijkheden en kwaliteit van de app. Naast een native app kan een webapp of hybride app jou ook uitstekende uitkomsten bieden voor een iPad-app. Een iPad-app kan eventueel samen met een iPhone app worden ontwikkeld.

Fish on Fire is de perfecte ontwikkelaar als het gaat om een iPad-app laten maken en weet jou hiermee te adviseren welke oplossing het beste bij jou past.

 

 

Uw native app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Native app

Native apps zijn apps die specifiek ontwikkeld zijn voor iOS of Android en bieden hiermee de beste beleving voor de gebruikers op hun smartphone en tablet.

Native apps

Uw webapp web app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Webapp

Wil je een platform creëren op het web welke toegankelijk is voor zowel smartphones, tablets als pc’s? Dan is een webapp misschien wel de oplossing!

Webapps

Uw hybride app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire

Hybride app

Hybride apps gebruiken webtechnieken voor de ontwikkeling in native apps. Zo worden de kosten voor verschillende platformen geminimaliseerd.

Hybride apps

Ons werk

Applicatie bouwer Fish on Fire app ontwikkelen

Winkelhier.nu iOS- & Android-app en webapp

Via de app van Winkelhier.nu kun je met je smartphone, tablet of met de website makkelijk op de hoogte blijven van aanbiedingen bij jou in de buurt.

Voor je dagelijkse boodschappen, modeartikelen, een avondje uit en nog veel meer. Dit platform zorgt ervoor dat de winkeliers kortstondig en krachtig voordeel kunnen voorzien binnen handbereik.

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom Fish on Fire?

  • Kwalitatieve apps sinds 2008
  • Advies op maat voor het beste resultaat
  • Realiseert de behoeften
  • Ondersteunt het behalen van doelstellingen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt kwaliteit altijd boven kwantiteit

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000