Easyjobs
platform

logo-app-icon
hero image@3x

Case

Easyjobs

easyjobs is het bedrijf dat uitzendkrachten en opdrachtgevers koppelt. Als opdrachtgever maak je gigs en vacatures aan waar de uitzendkrachten op kunnen reageren.

Fish on Fire heeft een marketing website gemaakt om de app te promoten. Daarnaast is er een web applicatie en een mobiele applicatie ontworpen en gebouwd.

Probleemstelling

Hoe Payroll Select bijdraagt aan de Nederlandse flexmarkt

Challenge

De uitdaging

De uitdaging was om ervoor te zorgen dat zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht bediend wordt in hun behoeftes en wensen. Daarnaast moet de applicatie voor web en mobile IOs en Andriod gemaakt worden.

img 1@2x

img 2@2x
Solution

De werkwijze

Voor easyjobs hebben wij een digiale strategy opgezet. Daarnaast worden de flows door onze UX designer uitgewerkt en vervolgens door de UI designer vertaald naar de stijl van easyjobs. Zodra dit helemaal staat gaan de developpers aan de slag om de webapp en mobile app te bouwen. 

Daarnaast helpen wij easyjobs met onze growth studio om altijd het beste uit de app te halen!

Result

Het resultaat

De klant is nog altijd klant - de app gaat medio 2020 live. Voor doorontwikkeling, support en onderhoud en begeleiding is de klant nog steeds aan boord. De klant is heel tevreden met al het werk dat we tot nu toe hebben verricht.

img 3@3x-1