Mijn Voort
platform

app icon voort
hero image2x@

Case

Mijn Voort App

Voort is een bedrijf dat technisch Nederland op de kaart zet. Zij zijn een detacheringsbureau voor technische specialisten binnen diverse vakgebieden. Ze begeleiden daarnaast professionals om door te leren, hun motto is niet voor niets 'Groei verder. Ga Voort'.

De belangrijkste wens was om een overzichtelijk platform te maken waar medewerkers hun financiën en documentatie bij te houden. Na onderzoek is er besloten om een app te maken voor de medewerkers.

Probleemstelling

Hoe maak je een overzichtelijke app voor financiële zaken van technische professionals?

Challenge

De uitdaging

De uitdagingen bij het maken van MijnVoort waren ten eerste gerelateerd aan het design. De uitstraling van de app moest zowel functioneel en overzichtelijk, als aantrekkelijk zijn om te gebruiken.Technische professionals in heel Nederland moeten gemotiveerd worden om de overzichtelijke app te gebruiken. Een andere uitdaging lag in het ontwikkelen van de app. Dit betrof voornamelijk het omzetten van een set aan vragen met verschillende opties naar een logische flow in de backend.

voort-image-1

voort-image-2
Solution

De werkwijze

Het ontwikkelen van MijnVoort begon met het vaststellen van de 'must haves' van de app. Hierbij was Voort actief betrokken en werden hun wensen duidelijk. Na deze probleem validatie kon ons designteam aan de slag. Onze UX expert had een grote rol in het verzorgen van gebruikersvriendelijkheid. vanwege de grote mogelijkheid aan uitzonderingen.

Result

Het resultaat

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app genaamd ‘MijnVoort’. In de app kunnen Voort-medewerkers hun urenregistratie per project bijhouden en reiskostenvergoeding opgeven. Daarbij is er een overzicht voor belangrijke documentatie zoals loonstroken en jaaropgaven. Uiteindelijk maakt de app MijnVoort het voor de medewerkers en het bedrijf Voort zelf heel wat makkelijker om de financiële zaken te communiceren.

voort-image-3