De marktleider in energie apps op maat

Wij ontwikkelen originele en kwalitatieve
apps voor energiebedrijven


Als gerenommeerd premium app-development bedrijf begrijpen wij dat alleen een gelikt uiterlijk niet genoeg is. Door onze ervaring in de energiebranche weten wij waar de behoeften van de app gebruiker ligt. Nog belangrijker is dat wij zien welke kant het opgaat met internet of things en welke kansen dit de energiemarkt biedt. Je vindt in ons een betrouwbare strategische partner die de best mogelijke energie app ontwikkeld die er niet alleen mooi uitziet, maar ook waar de gebruiker blij van wordt.

Features in de energie app die niet mogen ontbreken

GAMIFICATION

Het percentage in gebruik neemt significant toe door spelelementen toe te voegen. De gebruiker wordt gestimuleerd en gemotiveerd om een proces te doorlopen waar hij normaal zou afhaken.

PEER TO PEER VERGELIJKEN

Op een gemakkelijke en uitnodigende wijze de app van de gebruiker koppelen met andere gebruikers. De gebruikers krijgen niet alleen inzicht maar kunnen ook challenges starten met elkaar.

INZICHT IN VERBRUIK

Met ons design laten wij beeld voor zich spreken. Alle relevante informatie voor de klant in een scherm. De gebruiker kan in een oogopslag zien wat het verbruik is in Euro’s, in kWh uur en kubeke meters.

Onze klanten

Essent zwart

Energie direct zwart

Innogy zwart

MAINpoort zwart

“In Fish on Fire hebben wij niet alleen een volwaardige sparringspartner gevonden, zij hebben onze energie app naar een hoger niveau getild met hun expertise op UI en UX gebied.”

Tom van den Berg – Nsure

NEEM CONTACT OP

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000