Persoonsgegevens

Fish on Fire biedt duidelijkheid wat we met jouw gegevens doen

Welke gegevens worden door Fish on Fire verzameld of verwerkt?

Voor de dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde: Het verlenen van de dienst zelf

Welke gegevens verzamelen we?

  • Naam contact
  • Adres contact (bedrijfsgegeven)
  • Naam contact
  • E-mailadres
  • Locatie
  • Browser
  • OS
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam contact
  • Factuuradres
  • Bankgegevens
  • Betalingsgegevens

Grondslag:
Deze gegevensverwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst.
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: CRM

Welke gegevens verzamelen we? 

  • Naam contact
  • E-mailadres
  • Locatie
  • Browser
  • OS
  • Telefoonnummer

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Sollicitatie

Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam contact
  • E-mailadres
  • CV
  • Locatie
  • Browser
  • OS
  • Telefoonnummer

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Marketing

Doeleinde: Direct marketing
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Klikgedrag
  • Interesse in een product
  • Social media account

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Nieuwsbrief
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Klikgedrag
  • Interesse in een product
  • Social media account

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Retargeting
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Klikgedrag
  • Interesse in een product
  • Social media account

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Social media marketing
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Klikgedrag
  • Interesse in een product
  • Social media account

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Behavioural targeting
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Klikgedrag
  • Interesse in een product
  • Social media account

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

Website

Doeleinde: Website analytics
Welke gegevens slaan we op? 

  • Surfgedrag
  • Locatie

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: A/B testing

Welke gegevens slaan we op? 

  • Surfgedrag
  • Locatie

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Doeleinde: Chatfunctie
Welke gegevens slaan we op? 

  • Naam
  • E-mailadres

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Onderzoek & Ontwikkeling

 

Doeleinde: Marktonderzoek
Welke gegevens slaan we op? 

  • Surfgedrag
  • NAW-gegevens
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer

Grondslag:
Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn:
De persoonsgegevens die worden bewaard in het klantenbestand van Fish on Fire, worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk is voor de dienstverlening.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Fish on Fire je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar privacy@fishonfire.com. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Fish on Fire jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar privacy@fishonfire.com. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

020 - 303 9000