Webapps

Op zoek naar de meest eenvoudige manier om jouw doelgroep te bereiken?

Webapps

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een webapp te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert je graag rondom het proces van het realiseren van de webapp en begeleidt je hierbij van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Wij hebben tot op heden voor diverse particulieren en organisaties een webapp gerealiseerd en we onderhouden en optimaliseren deze apps. Op deze manier nemen wij alle technische appzorgen uit handen van onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat jouw organisatie voor blijft op de concurrentie.

Wat een webapp is

Een webapp is een app die je opent via je browser, het is daarom misschien beter gezegd meer een complexe website. Een webapp is niet te vinden in de App Store en deze kan dus worden gebruikt op alle platformen zolang je maar beschikt over een internetverbinding en een browser.

De webapp blijft up-to-date, want bij veranderingen worden deze meteen doorgevoerd. Je moet er echter wel rekening mee houden dat een webapp niet dezelfde functionaliteiten kan hebben op een smartphone of tablet als een native app. Zo kan er lokaal geen data worden opgeslagen, kunnen er geen notificaties worden verstuurd en kan er geen gebruik worden gemaakt van de camera.

Waar webapps perfect voor zijn

Een webapp is de ideale oplossing wanneer je een website en een app wilt combineren waar weinig complexe integraties of toepassingen aan te pas komen. Door deze combinatie kan de app breed worden ingezet. Het grote voordeel van een webapp is dat het niet uitmaakt van welk platform de doelgroep gebruik maakt.

Ons werk

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000