Webapps

Op zoek naar de meest eenvoudige manier om jouw doelgroep te bereiken?

Webapps

Loopt jullie bedrijf rond met het idee een webapp te laten maken? Ben je op zoek naar een betrouwbare ontwikkelaar die dit voor jou kan realiseren? Fish on Fire adviseert je graag rondom het proces van het realiseren van de webapp en begeleidt je hierbij van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Wij hebben tot op heden voor diverse particulieren en organisaties een webapp gerealiseerd en we onderhouden en optimaliseren deze apps. Op deze manier nemen wij alle technische appzorgen uit handen van onze opdrachtgevers en zorgen we ervoor dat jouw organisatie voor blijft op de concurrentie.

Wat een webapp is

Een webapp is een app die je opent via je browser, het is daarom misschien beter gezegd meer een complexe website. Een webapp is niet te vinden in de App Store en deze kan dus worden gebruikt op alle platformen zolang je maar beschikt over een internetverbinding en een browser.

De webapp blijft up-to-date, want bij veranderingen worden deze meteen doorgevoerd. Je moet er echter wel rekening mee houden dat een webapp niet dezelfde functionaliteiten kan hebben op een smartphone of tablet als een native app. Zo kan er lokaal geen data worden opgeslagen, kunnen er geen notificaties worden verstuurd en kan er geen gebruik worden gemaakt van de camera.

Waar webapps perfect voor zijn

Een webapp is de ideale oplossing wanneer je een website en een app wilt combineren waar weinig complexe integraties of toepassingen aan te pas komen. Door deze combinatie kan de app breed worden ingezet. Het grote voordeel van een webapp is dat het niet uitmaakt van welk platform de doelgroep gebruik maakt.

Ons werk

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
  • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
  • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
  • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000