We are fish on fire

Ons werk

 

Onze Diensten
Trusted by:
logo-amsterdam-1
logo-klm-1
logo-essent-1
logo-tui-1
1van4

Zwanger Hap app

Ook voor het Voedingscentrum is het tijdperk van ‘fake news’ aangebroken. Er wordt zoveel online geschreven over voedsel, dat consumenten door de bomen het bos niet meer zien.

Van klei-etende influencers tot ouderwetse dieethypes, er bestaat een enorme hoeveelheid aan informatie, waarvan een groot deel onjuist is. Niet gelijk een risico voor de meesten, maar wel voor zwangere vrouwen.

[easyjobs]

Easyjobs Platform

easyjobs is het bedrijf dat uitzendkrachten en opdrachtgevers koppelt. Als opdrachtgever maak je gigs en vacatures aan waar de uitzendkrachten op kunnen reageren.

Fish on Fire heeft een marketing website gemaakt om de app te promoten. Daarnaast is er een web applicatie en een mobiele applicatie ontworpen en gebouwd.

[tata_steel ]

Tata Steel Onboarding

Tata Steel is een van de wereldleiders in de productie van duurzaam staal. ‘Wat ons succesvol maakt, zijn niet alleen de hoogwaardige producten die we maken, maar ook het soort mensen dat we zijn’.

Tata Steel wil dus goed zorgen voor zijn mensen, zeker als ze net binnenkomen bij het bedrijf. Uit dit streven komt Tata Steel onboarding, een app die nieuwe medewerkers begeleid.

De Nederlandsche Bank

De Nederlandsche Bank is de centrale bank van Nederland. Naast het bewaken van de financiële stabiliteit in Nederland houdt DNB ook toezicht op andere banken. Als er een nieuwe bank wordt opgericht is DNB daarvan op de hoogte.

Als autoriteit deelt DNB informatie over hoe het process van een bank starten in z’n werk gaat. Zo kwam DNB bij Fish on Fire, met de behoefte voor een informatieve app over collateral services.