App laten maken

logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
App laten maken?

App Laten Ontwikkelen

App Technieken

Wanneer je de beslissing hebt genomen om een app te laten maken, is dat de eerste beslissing van velen! Je kunt namelijk veel kanten op met het ontwikkelen van een app. Je komt voor vragen te staan zoals. Ga je voor een zo groot mogelijk publiek? Heeft jouw project een strakke deadline? Of heb je een bepaald budget in gedachte? 

Bij Fish on Fire kunnen wij je goed begeleiden bij het maken van je keuze en natuurlijk het laten bouwen van je app. Wij maken progressive webapps, native, en hybride apps. Lees gerust meer over onze technieken of neem contact op om direct te overleggen met onze specialisten over het laten maken van een app. 

App Platformen

Wij kunnen je app ontwikkelen voor zowel Android als iOS. Verschillende factoren wegen mee bij de keuze tussen deze twee platformen. Een derde optie is een webapp, deze kun je openen in je browser en functioneert net als een native app.

Lees meer over de verschillende platformen en over het laten bouwen van een app of neem contact op met Fish on Fire voor advies op maat.

App Laten Bouwen

Een App Laten Maken

App Types

Fish on Fire heeft meer dan 10 jaar ervaring met het maken van apps. Wij hebben een breed scala aan bedrijven en organisaties geholpen die bij ons een app hebben laten maken. Hier een aantal voorbeelden van de soorten apps die klanten ons hebben laten ontwikkelen. 

Staat jouw idee er niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact op en laat een van onze experts je adviseren over de juiste applicatie voor jou.

App laten maken
door Fish on Fire

 

Wij zijn Fish on Fire.

Wij zijn gedreven, betrokken en ambitieus. Wat willen wij? Samen met jou een probleem oplossen. Van niets, iets maken. Zo veel mogelijk bedrijven helpen met hun digitale transformatie en voor zo veel mogelijk bedrijven een app maken!

Wat maakt ons zo speciaal? Wij bestaan uit een klein team van experts, waar iedereen een stem heeft. Wij zijn niet bang jouw idee in twijfel te trekken om verbeteringen voor te leggen. Met onze 10+ jaar ervaring in het maken van digitale oplossingen weten wij namelijk precies hoe jouw probleem het best opgelost kan worden en wat voor app je ons het beste kunt laten bouwen.

Lees meer over ons, bekijk het team en neem gerust contact op met een van onze experts als je meer wilt weten over het laten ontwikkelen van een app.

Applicatie laten maken
Projects

ONZE CASES

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de soorten apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

Methods

How we work

Onze werkwijze is gebaseerd op een cyclisch proces verdeeld in 4 fases: Strategy, Design, Development en Growth.

Vanuit markt, technologie en gebruikersinzichten vormen wij een gedegen productstrategie. De design fase biedt de mogelijkheid om in korte tijd de beoogde oplossing te visualiseren en te testen. Wanneer alles duidelijk is nemen we de tijd om een betrouwbaar en schaalbaar product te bouwen. We leren middels analytics en gesprekken met de eindgebruiker hoe het product te verbeteren is en verder kan groeien. Hier passen we onze Strategy, Design en Development in een nieuwe cyclus op aan.

Choices

Keuzes, keuzes, keuzes

Het verschil tussen PWA's, native en hybride apps

Een PWA (Progressive Web App) is een webpagina die zich gedraagt als een app. Deze is niet te downloaden in de App Store of Google Play Store, maar heeft een unieke URL die je in je browser kan typen. Je kunt een PWA ook downloaden als app icoon op je home screen. Een PWA is de goedkoopste optie om te laten ontwikkelen van de drie, maar kent ook de meeste beperkingen.

Een native app wordt speciaal ontwikkeld voor het platform waar het op draait (iOS of Android). Afhankelijk van het platform kun je een native app downloaden in de App Store of de Google Play Store. Dit type app kent geen beperkingen qua features. Een native app is meestal de duurste optie van de drie om te laten maken.

Een hybride app is een combinatie tussen een native app en een web app. Een hybride app hoeft in de basis maar één keer ontwikkeld te worden. Met een aantal modificaties is de hybride app dan geschikt te maken voor zowel iOS als Android. Hoewel je vroeger een flink kwaliteitsverschil zag tussen hybride en native apps, is dat nu bijna niet meer te zien.

Android of iOS app laten maken?

Je kunt een app laten maken voor iOS, Android, of allebei. Welk platform voor jouw app de beste keuze is, hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste factor die meespeelt bij de keuze tussen iOS en Android is de doelgroep van je app. Fish on Fire kan je met meer dan 10 jaar ervaring goed helpen bij de keuze voor het laten ontwikkelen van de juiste soort app voor jou.

Het eerste verschil tussen iOS en Android is dat Android het grootste marktaandeel heeft. Met het laten maken van een Android app bereik je dus het grootste publiek. iOS gebruikers hebben daarentegen vaak een hoger inkomen, een betere educatie, en ze betalen meer per app. iOS gebruikers zijn ook loyaal; ze zullen niet snel van platform switchen.

Het liefst wil je een app laten ontwikkelen voor Android en iOS, zodat je zoveel mogelijk gebruikers kunt aanspreken. Dit is alleen helaas niet altijd mogelijk, door bijvoorbeeld het budget of tijdnood. In dat geval zou het laten maken van een hybride app of een PWA (Progressive Web App) een oplossing kunnen bieden. Lees meer over hybride apps of PWA's.