Flutter app laten maken

Flutter app laten maken

Flutter app laten maken
Flutter app laten maken

Flutter app laten maken

Flutter app laten maken
Flutter app laten maken

Flutter app laten maken

Flutter app laten maken

Wat is Flutter?

Flutter is een relatief nieuw framework ontwikkeld door Google voor het bouwen van cross-platform mobiele applicaties. Hiermee kunnen we snel apps ontwikkelen omdat je met Flutter maar één keer hoeft te programmeren en te compileren naar een iOS- of Android platfom. Zo is jouw app nog sneller live! 

Waarom een app laten maken in Flutter?

Het laten maken van een app in Flutter heeft verschillende voordelen. Er is een actieve community en ondersteuning, wat betekent dat er talloze pakketten, extensies en documentatie beschikbaar zijn. Ander voordeel is dat Flutter wordt ondersteund door Google die het framework regelmatig onderhoudt. In tegenstelling tot een andere cross-platform framework als React Native, kunnen we met het Flutter framework high-performance apps ontwikkelen met een ultieme user experience. 

Programmeertaal

Omdat Flutter uit één codebase, oftewel één programmeertaal bestaat is er ook een voordeel. Je kunt namelijk de ontwikkelingskosten verlagen doordat je grofweg minder uren nodig hebt voor het ontwikkelen van jouw app.  

High performance

Flutter staat bekend om zijn hoge prestaties, en dit wordt mogelijk gemaakt door verschillende kenmerken en architecturale beslissingen van het framework. Is snelheid essentieel voor jouw app? Dan kan het Flutter framework een juiste keuze zijn. 

Ontwikkeld door Google

Het Flutter-project was een intern project van Google en werd voor het eerst aangekondigd in 2017. Doel van dit project was om een framework te creëren waarmee ontwikkelaars snel en efficient aantrekkelijke en hoogwaardige apps konden bouwen. 

Flutter app voorbeelden

Er zijn een aantal grote apps te noemen die gemaakt zijn met Flutter. Hierbij kun je denken aan Google Ads, Abbey Road Studios, Realtor en Cryptograph.  

Flutter app of Native app

Allereerst is het belangrijk om te weten wat jouw zakelijke doel is, waar jouw doelgroep zich bevindt en wat er in jouw business speelt. Na onderzoek kunnen wij een onderbouwd advies geven over welke soort app en techniek het beste bij jouw behoefte, idee of probleem past. 

Om toch even kort aan te geven wat de verschillen zijn tussen Flutter en een Native app: Met Flutter krijg je een snelle ontwikkeling met één codebase en een aantrekkelijke gebruikersinterface voor beide platforms. Met een native app kies je voor maximale prestaties, toegang tot platformspecifieke functies en een volwassen ecosysteem voor elk platform.

Ervaren Flutter app developers

Bij Fish on Fire hebben we ervaren Flutter app developers. Zou je graag de verschillende soorten apps en technieken willen onderzoeken? Ons team staat klaar om je te adviseren. 

Flutter app of React native app

React Native en Flutter zijn beide frameworks voor cross-platform mobiele apps en hebben dus één codebase. Het verschil zit ‘m in de snelheid en prestaties, de community en ecosysteem. Bij React Native heb je een grote community en ecosysysteem waardoor je een breed scala aan opties hebt om aan jouw app toe te voegen. Ook wordt dit framework ondersteund door Facebook en wordt dit actief gebruikt door veel grote bedrijven. Flutter daarentegen staat bekend om zijn snelheid en aantrekkelijke gebruikersinterface. 

Let's meet!

Let's Meet!

Digitale kennismaking of koffie drinken met Sebastiaan?

sebastiaan@fishonfire.com 020 303 9000

Digitale kennismaking of koffie drinken? Wij zijn benieuwd naar jou idee. Vul onderstaande gegevens in en Sebastiaan helpt je graag verder.

info@fishonfire.com

020 303 9000

Waarom bedrijven voor ons kiezen:

100+ tevreden klanten

300+ digitale projecten gerealiseerd

Helpen jouw doelen te bereiken

Maken het onmogelijke mogelijk