We are fish on fire

De #1 App Ontwikkelaar

Neem contact op
Trusted by:
logo-amsterdam-1
logo-klm-1
logo-essent-1
logo-tui-1
"we create the digital world of tomorrow"

Full service App ontwikkelaar

Wij ontwikkelen apps met een future-proof strategy. Al meer dan 10 jaar weten onze app developers de beste digitale strategieën en app-oplossingen te ontwikkelen voor iOS, Android, Windows en het Web.

Projects

ONZE CASES

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de soorten apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies. 

About us

app ontwikkelaar fish on fire

Ervaring

Sinds 2010 ontwikkelen wij oplossingen voor bedrijven en organisaties met verschillende behoeftes. Nu, meer dan 10 jaar later, helpen wij onze klanten nog steeds met hun digitale transformatie. Dankzij onze ervaring en expertise als app bouwer, ontwikkelen wij de beste oplossing voor jou.

Team

Met ons team van 20+ gespecialiseerde ontwikkelaars en andere experts, maken wij het onmogelijke, mogelijk! Elke dag leven wij onze kernwaarden stuk voor stuk na: als app ontwikkelaar staan wij voor deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Strategie

Met onze expertise in digitale strategie zorgen we voor jouw digitale transformatie! Onze digitaal strategen zoeken samen met jou uit wat de beste oplossing is voor je probleem en hoe we samen tot het beste eindresultaat kunnen komen.

Apps

Wij ontwikkelen apps, progressive webapps en multi-sided platforms voor iOS, Android en het web. Zo garanderen wij als app bouwers dat we voor elk probleem een oplossing kunnen bieden. Samen denken wij mee over wat de beste oplossing voor jou is. We are on Fire!

247+
Projects delivered
21+
Development staff
10+
Years of experience
138+
Happy clients
image-1-1
Team
Methods

How we work

Onze werkwijze is gebaseerd op een cyclisch proces verdeeld in 4 fases: Strategy, Design, Development en Growth.

Vanuit markt, technologie en gebruikersinzichten vormen wij een gedegen productstrategie. De design fase biedt de mogelijkheid om in korte tijd de beoogde oplossing te visualiseren en te testen. Wanneer alles duidelijk is nemen we de tijd om een betrouwbaar en schaalbaar product te bouwen. We leren middels analytics en gesprekken met de eindgebruiker hoe het product te verbeteren is en verder kan groeien. Hier passen we onze Strategy, Design en Development in een nieuwe cyclus op aan.

Experiences

What clients say