App ontwikkelaar Amsterdam

Contact us
logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
App Ontwikkelaar in Amsterdam
Locaties

App Ontwikkelaar Amsterdam

Amsterdamse app ontwikkelaar Fish on Fire is al jaren dé specialist in het ontwikkelen van native apps, web apps en hybride apps. Je vindt onze teams in Amsterdam, Alkmaar en Rotterdam.

 

Voor jouw bedrijf of organisatie kunnen wij dé perfecte app bouwen. Onze expertise zit in apps op het vlak van Internet of Things, e-learning, marketing en andere (interne) bedrijfsapps. Check onze portfolio om een idee te krijgen van wat wij, dé app ontwikkelaar van Amsterdam, voor jou kunnen betekenen.

Weten wie je al zijn voorgegaan? Blader door het portfolio van Fish on Fire, dé app developer van Amsterdam, om onze apps te bekijken. Natuurlijk staat de privacy van onze opdrachtgevers voorop. Omdat sommige projecten op basis van geheimhouding zijn uitgevoerd, zijn niet alle apps in onze portfolio opgenomen.

Methods

How we work

Onze werkwijze is gebaseerd op een cyclisch proces verdeeld in 4 fases: Strategy, Design, Development en Growth.

Vanuit markt, technologie en gebruikersinzichten vormen wij een gedegen productstrategie. De design fase biedt de mogelijkheid om in korte tijd de beoogde oplossing te visualiseren en te testen. Wanneer alles duidelijk is nemen we de tijd om een betrouwbaar en schaalbaar product te bouwen. We leren middels analytics en gesprekken met de eindgebruiker hoe het product te verbeteren is en verder kan groeien. Hier passen we onze Strategy, Design en Development in een nieuwe cyclus op aan.

Projects

ONZE CASES

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de soorten apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

About us

Ons team

App ontwikkelaar Fish on Fire in Amsterdam staat voor deskundigheid, flexibiliteit, transparantie, betrokkenheid en betrouwbaarheid. Dat zie je terug in onze aanpak en in het eindresultaat. Ons team bestaat uit leergierige en gedreven experts die weten wat ze doen. Samen innoveren wij het web voor jouw succes.

Onze propositie

Wij maken user-friendly apps, web apps en platforms voor bedrijven en organisaties. Met onze oplossingen helpen wij jou digitaal te transformeren. Wij zijn een betrokken team en we begeleiden onze klanten van A tot Z. De beste app ontwikkelaar in Amsterdam!

Expertises

Fish on Fire heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling van diverse kwalitatieve applicaties voor bedrijven en organisaties in Amsterdam. Onze applicaties bieden de toegevoegde waarde die jij verwacht.

Partnerships

Wij werken veelvuldig in opdracht van consultancybureaus, mediabureaus, reclamebureaus, maar ook voor andere app ontwikkelaars die onze capaciteit of expertise niet hebben. Allemaal vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Experiences

What clients say