De app ontwikkelaar uit Amsterdam

Let's create the impossible!

App laten ontwikkelen in Amsterdam

Wij zijn Fish on Fire, de app ontwikkelaar gevestigd in Amsterdam en Alkmaar. Vanaf 2010 ontwikkelen wij native apps, webapps en hybride apps in opdracht van verschillende bedrijven en organisaties.

Wij verzorgen appontwikkeling in opdracht van bedrijven of met een partnership. Vele opdrachten zijn bij Fish on Fire op basis van geheimhouding, waardoor wij helaas niet alle projecten in ons portfolio kunnen tonen. Om toch een idee te krijgen van welk type apps wij ontwikkelen, kun je gerust ons portfolio bekijken of contact opnemen. Onze expertise ligt bij internet of thingse-learningapps, bedrijfapps en marketingapps.

Inmiddels is Fish on Fire, met jarenlange ervaring, dè specialist in het ontwikkelen van zowel native apps, webapps als hybride apps voor iOS, Android en het web.

Wij helpen je graag

Onze filosofie

Fish on Fire innoveert het web voor jouw succes!

Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij wij je betrekken in de fase van idee, concept en ontwikkeling tot optimalisatie. Deze werkwijze hanteren wij om samen tot een professionele en succesvolle app te komen. Wij bieden deze transparante werkwijze om jouw appzorgen uit handen te nemen. Dit vinden wij belangrijk bij een app laten ontwikkelen.

Als applicatieontwikkelaar van innovatieve apptoepassingen proberen wij jullie een voorsprong te geven op de concurrentie. Zo loop je altijd een stap voor! Of het nu gaat om het verbeteren van efficiëntie, het vergroten van succes of het ontwikkelen van een volledig nieuw idee, wij staan open voor jullie idee en geven advies op maat voor appontwikkeling.

Uw app maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
App ontwikkelaar Fish on Fire bouwt applicaties

Expertises

Al ruim 8 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling van diverse kwalitatieve applicaties voor particulieren en bedrijven die toegevoegde waarde bieden.

Lees meer

App laten maken bij Fish on Fire

Werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij betrekken jou in het proces van idee, concept en ontwikkeling tot onderhoud en optimalisatie.

Lees meer

Applicatie ontwikkelen app maken Fish on Fire

Partnerships

Wij werken veelvuldig in opdracht van mediabureaus, reclamebureaus, maar ook voor andere app ontwikkelaars die niet de capaciteit of expertise hebben.

Lees meer

app laten maken applicatie ontwikkelen Fish on Fire

Essent

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

KLM

Applicatie ontwikkelen Fish On Fire app laten maken applicatie

Wolters Kluwer

Fish on Fire applicatie ontwikkelen app bouwer

TATA Steel

Voedingscentrum

App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Gemeente Amsterdam

De Nederlandsche Bank -

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierin mee te betrekken.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
 • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
 • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
 • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders
Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios
App ontwikkelaar Fish on Fire applicatie laten maken

Mooij Verf en Wijzonol Verfbestel iOS- & Android-scanner

De verfbestel-scanner geeft de mogelijkheid aan de klanten van Mooij Verf en Wijzonol om vanuit iedere locatie verf en verf-verwante artikelen te bestellen. Als een professionele schilder of als een doe-het-zelver kun je op een eenvoudige manier, de benodigde artikelen bestellen. De oplossing maakt het je makkelijk met onder andere de volgende functionaliteiten:

 • Barcodescanner
 • Webhop met specifieke acties per klant
 • Live voorraadcheck
 • Productaanbiedingen

App ontwikkelaar Fish on Fire heeft op een zeer professionele en prettige wijze voor Wolters Kluwer een app platform ontwikkeld. Van start tot oplevering heeft Fish on Fire inhoudelijk goed meegedacht, waarbij telkens design, usability en efficientie werden gemaximaliseerd.

Henk Barkema - Wolters Kluwer

Met passie en professionaliteit. Uitstekend design. Dat maakt ons uniek.

Al 10 jaar zijn wij expert in het ontwikkelen van apps. Daarom weten we wat er nodig is om het beste eindproduct neer te zetten. Wij dagen onszelf graag uit door altijd up-to-date te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor maken wij het verschil in de digitale wereld met slimme en efficiënte oplossingen. Naast dat onze oplossingen doen wat ze horen te doen, zorgen wij ervoor dat de gebruikerservaring en design optimaal is. 

 

CONTACT 

Waarom klanten voor ons kiezen?

 • Marktleider in maatwerk apps
 • 50% groei per jaar
 • Award nominated
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
 • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
020 - 303 9000