Multi-sided platform

Contact us
logo-amsterdam
logo-klm
logo-essent
logo-tui
Multi-sided platform
WAT IS EEN MULTI-SIDED PLATFORM?

WAT IS EEN MULTI-SIDED PLATFORM?

Een multi-sided platform brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar. Platforms als Marktplaats, AirBnB en Etsy laten goed zien hoeveel voordelen een platform-economie oplevert. Om van een multi-sided platform een regelrecht succes te maken, zul je natuurlijk eerst voldoende vragers én aanbieders naar je platform moeten trekken.

Wij kunnen je uitstekend adviseren over  een multi-sided platform en helpen bij de ontwikkeling. Met onze 10+ jaar ervaring weten wij precies wat de juiste oplossing is voor jouw probleem. Lees meer over het ontwikkelen van multi-sided platforms en neem gerust contact op met een van onze experts voor advies op maat.

Projects

ONZE CASES

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, en over de soorten apps die wij allemaal kunnen maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

Methods

How we work

Onze werkwijze heeft 4 fases: Strategy, design, development en growth. Dit gecombineerd met persoonlijk contact en maatwerk digitale producten zorgen voor de digitale innovatie waar je aan toe bent. Van begin tot eind denken wij met je mee om jouw digitale product tot een hoger niveau te tillen. 

Onze passie ligt niet alleen in het maken van digitale producten zoals vernieuwende multi-sided platforms, maar in het innoveren van de digitale wereld. Wij besteden daarom 20% van onze tijd aan innovatie, om voor jou on top of the digital game te blijven.

Hoe creëer je een succesvol Multi-Sided Platform?

De belangrijkste vraag die Fish on Fire hierbij krijgt is: hoe krijg ik beide doelgroepen op mijn platform, en hoe zorg ik ervoor dat ze terug blijven komen? Het antwoord ligt in een combinatie van strategie, constant testen, resultaten meten en je gebruikers om feedback vragen.

De juiste technieken en designs spelen dan ook de hoofdrol bij het bouwen van een succesvol platform. Niet alleen om gebruikers te trekken, maar ook om te zorgen dat ze hun kerntaken makkelijk en snel kunnen vervullen, of het nu gaat om het doorgeven van een online reservering bij een restaurant, of om het te huur zetten van een appartement.

Fish on Fire: dé Multi-Sided Platform specialist

Het is gelukkig niet lastig om een eenvoudige variant live te brengen. Een verkennend markt- en gebruikersonderzoek hoeft niet gelijk de hoofdprijs te kosten en geeft je een goed beeld van het gat dat je in de markt wil vullen en welke mogelijkheden daar het beste bij passen. 

Aan de hand van prototyping kunnen we de gewenste digitale oplossing uittesten. Vervolgens brengen we aan de hand van service design de volledige reis van zowel de vragers als de aanbieders op het platform in kaart. Zodra dit helder is, beginnen we met het ontwikkelen van het perfecte multi-sided platform voor jouw bedrijf.

Experiences

What clients say