Bedrijfsapps

Fish on Fire laat jouw bedrijfsprocessen effectief en efficiënt verlopen

Bedrijfsapps

Op zoek naar een efficiëntere werkwijze binnen de organisatie? Dan is een bedrijfsapp echt iets voor jou.

Een bedrijfsapp is de schakel tussen de front- en backoffice en tussen de inkoper en de verkoper.

Effectief & efficiënt

Bedrijfsapps, ook wel enterprise apps genoemd, zijn applicaties waarmee bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever worden aangepakt. Bestaande systemen worden direct gekoppeld aan een mobiele applicatie en hiermee wordt een hoop kostbare tijd bespaard voor bijvoorbeeld de administratieafdeling of backoffice. De database zorgt er tevens voor dat bijvoorbeeld werkbonnen, voorraden en planning op een veilige manier altijd zichtbaar zijn.

Mobiele app ontwikkelen applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
Applicatie ontwikkelen app maken Fish on Fire

Waar een enterprise app perfect voor is

Een bedrijfsapp is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een efficiënte werkwijze. Het is de perfecte schakel tussen diverse bedrijfsprocessen. Processen kunnen op een effectieve en efficiënte manier worden aangepakt. De app is de perfecte vervanger voor bijvoorbeeld werkbonnen, voorraden en planning. Daarnaast zorgt de app ervoor dat alle processen veilig en overzichtelijk worden opgeslagen.

Ons werk

Mobiele app ontwikkelen app ontwikkelaar Fish on Fire

TUI OneHR webapp

Voor TUI is de nieuwe medewerkersstrategie gedigitaliseerd in een webapp. Het idee is om de medewerkers volledig te betrekken in de nieuwe strategie en ze hierop mee te laten participeren.

De oplossing is bedoeld als intern communicatiemiddel voor nieuwe medewerkers en potentiële kandidaten voor de TUI-organisatie. Een reis is een unieke beleving en zo ook het werken bij TUI. Samen met TUI wordt de digitale strategie tastbaar gemaakt.

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000