Bedrijfsapps

Fish on Fire laat jouw bedrijfsprocessen effectief en efficiënt verlopen

Bedrijfsapps

Op zoek naar een efficiëntere werkwijze binnen de organisatie? Dan is een bedrijfsapp echt iets voor jou.

Een bedrijfsapp is de schakel tussen de front- en backoffice en tussen de inkoper en de verkoper.

Effectief & efficiënt

Bedrijfsapps, ook wel enterprise apps genoemd, zijn applicaties waarmee bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever worden aangepakt. Bestaande systemen worden direct gekoppeld aan een mobiele applicatie en hiermee wordt een hoop kostbare tijd bespaard voor bijvoorbeeld de administratieafdeling of backoffice. De database zorgt er tevens voor dat bijvoorbeeld werkbonnen, voorraden en planning op een veilige manier altijd zichtbaar zijn.

Mobiele app ontwikkelen applicatie ontwikkelaar Fish on Fire
Applicatie ontwikkelen app maken Fish on Fire

Waar een enterprise app perfect voor is

Een bedrijfsapp is de ideale oplossing als je op zoek bent naar een efficiënte werkwijze. Het is de perfecte schakel tussen diverse bedrijfsprocessen. Processen kunnen op een effectieve en efficiënte manier worden aangepakt. De app is de perfecte vervanger voor bijvoorbeeld werkbonnen, voorraden en planning. Daarnaast zorgt de app ervoor dat alle processen veilig en overzichtelijk worden opgeslagen.

Ons werk

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000