PWA

Wat zijn Progressive Web Apps?

 

Vergeet het laten maken van een website én een app. De voordelen van een website en een app komen samen in een nieuwe uitkomst: de Progressive Web App. Een PWA is een website die eruitziet als een app en functioneert als een app. PWA's zijn snel te (laten) maken en goedkoop vergeleken met andere technieken.

Fish on Fire is dé expert in PWA's. Wil je weten of het maken van een web app de juiste oplossing is voor jou? Neem contact op met een van onze experts voor advies op maat. Samen aan jouw digitale transformatie.

Progressive web apps apps werken veilig en snel. Bovendien is het mogelijk om een PWA appte laten maken die push notificaties stuurt, waardoor je een nog sterkere binding met de gebruiker creëert. Je kan een PWA downloaden of invoeren op je webpagina door middel van een unieke URL.

Projects

Onze cases

Hoewel we je graag alles vertellen over onze werkwijze en expertises, over de talen en frameworks waar we mee werken, over de web apps die je bij ons kunt laten maken, zegt een beeld meer dan duizend woorden. Bekijk hier enkele van onze casestudies.

Methods

How we work

Onze werkwijze heeft 4 fases: Strategy, design, development en growth. Dit gecombineerd met persoonlijk contact en maatwerk digitale producten zorgen voor de digitale innovatie waar je aan toe bent. Van begin tot eind denken wij met je mee om jouw digitale product tot een hoger niveau te tillen. 

Onze passie ligt niet alleen in het maken van digitale producten, maar in het innoveren van de digitale wereld. Wij besteden daarom 20% van onze tijd aan innovatie, om voor jou een top of the bill web app te maken.

Advantages

De voordelen van een PWA

Functioneert offline en altijd up to date

Een PWA werkt ook offline dankzij service workers. Je hoeft een progressive web app ook niet te updaten, zoals native en hybride apps; hij is altijd up-to-date met behulp van het service worker updateproces.

App ervaring

Het laten maken van een website in een app jasje door de stijl, functies en navigatie van een native app. Met een web app creëer je een echte app-ervaring in je browser.

Méér, voor minder. 

Push notificaties

Met je PWA kun je ook push berichten sturen naar je doelgroep. Door je webbezoekers push notificaties te sturen zorg je voor betere binding met je publiek en houd je ze altijd op de hoogte.

Weinig tijd en geld

Vergeleken met native en hybride apps is het maken van een web app het snelst te realiseren en het laagst in prijs. Het laten maken van een progressive web app is ideaal voor een project met een strak budget of een krappe deadline.

Experiences

What clients say