Marketingapps

Wil je jouw product of merk in de schijnwerpers zetten?

Marketingapps

Wil je meer waarde toevoegen aan een merk of product door gebruikers het te laten ervaren?
Dan is een marketing-app de ideale oplossing!

Met een marketingapp kun je je merk of product op een unieke en innovatieve manier over brengen op de gebruikers en deze aanmoedigen tot een koop.

Geef meerwaarde aan jouw product of merk!

Met een marketingapp kun je jouw doelgroep op een unieke en innovatieve manier bereiken. Laat jouw doelgroep interactief bezig zijn met jouw merk en/of product, zo komen zo op een unieke manier meer kennis maken met jouw bedrijf! Tevens kun je de gebruikers eenvoudig tegemoet komen met eventuele acties en/of ontwikkelingen rondom jouw merk of product!

Uw app laten maken bij applicatieontwikkelaar Fish on Fire
app bouwen bij applicatieontwikkelaar Fish On Fire

Waar marketingapps perfect voor zijn

Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan om voor te blijven op jouw concurrenten. Hier is een applicatie de ideale oplossing voor. Met een marketingapp kun je eenvoudig toegevoegde waarde leveren aan jouw merk of product en jouw doelgroep nauw betrekken bij jouw bedrijf. Laat gebruikers jouw product bijvoorbeeld virtueel testen.

Ons werk

App maken applicatie ontwikkelen app bouwer app developer Fish on Fire

SpiderPig iOS- & Android-app

SpiderPig laat zijn gebruikers met elkaar chatten met de focus op hun huidige locatie. De gebruikers kunnen namelijk direct op de kaart zien waar hun vrienden zich bevinden en andersom.

Natuurlijk is er ook nagedacht aan de privacy van de gebruikers en het batterijverbruik, zo kunnen ze hun locatie verbergen voor bepaalde (of alle) vrienden en kunnen ze bepalen hoe vaak hun locatie wordt geüpdatet richting de andere gebruikers. Dit kan van ‘nooit’ naar ‘elk uur’ naar zelfs realtime!

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000