E-learningapps

Fish on Fire laat jouw doelgroep effectief en efficiënt kennis bij brengen

E-learning apps

Zijn er nieuwe ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Wil je gebruikers kennis meegeven over een bepaald onderwerp? Met een E-learningapp kun je jouw doelgroep eenvoudig opleiden. 

De benodigde informatie is altijd en overal beschikbaar, zo kun je de gebruiker alle vrijheid geven om kennis op te doen.

Altijd en overal kennis opdoen en delen!

Een e-learningapp is een applicatie waarin lesmateriaal, cursussen, handleidingen en examens worden aangeboden. Een e-learningapp is ontwikkeld om mensen kennis bij te brengen over bijvoorbeeld bedrijven. Het wijst uit dat e-learning erg efficiënt is omdat het lesmateriaal, de cursussen, handleidingen en examens op elk moment van de dag beschikbaar zijn. E-learning is niet alleen efficiënter voor de gebruikers, maar ook voor jezelf. Het bespaart je namelijk veel geld, omdat je je werknemers niet op locatie hoeft op te leiden.

Mobiele app bouwen applicatie ontwikkelaar Fish On Fire
App ontwikkelen applicatie ontwikkelaar Fish On Fire

Waar e-learningapps perfect voor zij

Een e-learningapp is de ideale oplossing wanneer je jouw gebruikers op een eenvoudige manier kennis wilt laten bijbrengen. Het kan gaan om cursussen, lesmateriaal, handleidingen en examens. Het grote voordeel is dat deze materialen ten alle tijden beschikbaar zijn. Dit bespaart veel tijd en kosten en daarnaast blijven jouw gebruikers altijd goed opgeleid!

Ons werk

Applicatie ontwikkelaar Fish on Fire app laten maken android ios

NCVB Bedrijfsopleidingen voor iOS & Android

Deze oplossing is exclusief voor deelnemers van NCVB Bedrijfsopleidingen en is een handig hulpmiddel bij het volgen van hun opleiding. Deelnemers hebben toegang tot de lesplanning, de resultaten en kunnen eenvoudig contact leggen met begeleiders. Onze oplossing bevat onder andere de volgende functionaliteiten:

  • Vanuit de lesplanning eenvoudig je navigatieprogramma starten naar de leslocatie
  • Je lesplanning synchroniseren met je agenda op je telefoon of tablet
  • Op de hoogte blijven door middel van notificaties
  • Je vraag direct doorsturen naar je begeleiders

Fish on Fire ontwikkelt sinds 2008 maatwerk native apps, hybride apps en webapps, om het succes van jouw organisatie te vergroten.

Let’s create the impossible!


Lees meer

Waarom klanten voor ons kiezen?

  • Marktleider in maatwerk apps
  • 50% groei per jaar
  • Award nominated
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,3 
  • Alle ontwikkelaars in huis

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of kom langs op de koffie. Bel ons direct op 020 303 9000.

Contact

020 - 303 9000